Ketnet Zomertour

De rest van de zomer houdt de gratis Zomertour ook. Voor de editie van morgen in Zeebrugge doen we er alles aan om deze toch te laten plaatsvinden.


Margot On Instagram Ketnet Feestweekend Plopsaland De Panne 02 06 2019 Likeme Plopsaland Ketnetfeestweekend Instagram

Wie er nog allemaal aanwezig zal zijn kan je vinden op de website van ketnetvoorouders.

. Zoek je Tik Tak Sarah Bumba of een ander Ketnet Junior-programma. Ketnet laat weten dat het alles in het werk stelt zodat de shows daar zeker kunnen doorgaan. Tussen 14 en 17 uur vinden er optredens plaats op het strand van.

Zing en dans tijdens een heleboel straffe optredens van onder andere. 11 hours agoZondag is Zeebrugge aan de beurt voor de zomertour. It looks like we dont have any episodes for this title yet.

5 hours agoCEO The Fungroup in zak en as na annulatie Ketnet Zomertour Beringen Het Nieuwsblad CEO van bedrijf dat Ketnet Zomertour noodgedwongen moest annuleren in tranen. Ketnet Zomertour strijkt neer in Zeebrugge httpstcolyooV3h1Ea Brugge. Op zaterdag 9 juli vindt de Ketnet zomertour in Sint-Niklaas plaats.

Ketnet voorziet in samenwerking met Fabric. Ketnet Zomertour 20162019 Episode List. Ketnet Zomertour TV Series 20162019 YOUR RATING Rate Musical Add a plot in your language Stars Elindo Avastia Juan Gerlo Tinne Oltmans See production box office.

ZeebruggeDe Ketnet Zomertour is terug van weggeweest en is zondag 10 juli te gast in Zeebrugge met een indrukwekkende line-up. Ketnet Zomertour in Sint-Niklaas Deze zomer strijken we opnieuw neer met een bruisend festivaldorp op verschillende plaatsen in Vlaanderen. Door een probleem bij één van de toeleveranciers is er vandaag jammer genoeg geen Ketnet Zomertour in Sint-Niklaas.

12 hours agoZondag is Zeebrugge aan de beurt voor de zomertour. Kom van 1400u tot 1730u mee zingen springen en dansen op de beste muziek van Sarah en Bavo Kaatje Kamiel en Victor Samson en Marie Nachtwacht Gamekeepers De ketnetband en likeme. Just click the Add episode button at the bottom of the page or learn more in the TV Episodes submission guide.

De enige échte Ketnet Zomertour zakt op zaterdag 9 juli af naar de Grote Markt. Zing en dans tijdens een heleboel straffe optredens van onder andere. De Ketnet Zomertour is terug van weggeweest en is zondag 10 juli te gast in Zeebrugge met een indrukwekkende line-up.

Ketnet Zomertour Zeebrugge gaat door. Geen Ketnet Zomertour in Sint-Niklaas zaterdagmiddag. En speciaal voor de allerkleinsten is er het peuterhoekje van Ketnet Junior handig voor jong én ouders.

De Ketnet Zomertour zou vanmiddag halt houden op de Grote Markt in Sint-Niklaas maar dat gaat niet door. Hier vind je onder andere een borstvoedingshoekje luierkussens eetstoeltjes. Geen Ketnet Zomertour in Sint-Niklaas.

En ga in de selfiecorner op de foto met je favoriete artiesten. De KetnetBand LikeMe Sarah Bavo en GameKeepers. HLN - Het Laatste Nieuws - Volg het nieuws op de nr1 nieuwssite in België HLNbe brengt je het allerlaatste nieuws 2424 en 77 uit binnen - en buitenland evenals dichtbij met nieuws uit je.

Be the first to contribute. Ketnet laat weten dat het alles in het werk stelt zodat de shows daar zeker kunnen doorgaan. Vrijdagavond bleek een van de teamleden voor de podiumopbouw positief voor corona.

Dat fuiven en uit de bol gaan alleen iets zouden zijn voor de groten is onzin. Sint-Niklaas De start van de Ketnet Zomertour in Sint-Niklaas is niet kunnen doorgaan. Ook de rest van de Ketnet Zomertour gaat door zoals gepland.

Nooit meegemaakt in 35 jaar. Download de gratis Ketnet Junior-app of surf naar wwwketnet-juniorbe. De openbare omroep laat weten dat er problemen zijn met een van de toeleveranciers waardoor de zomertour vandaag wordt geannuleerd.

De show moet last minute afgezegd worden door een probleem met de leverancier waardoor het. We verwachten jullie vanaf 14u op het Evenementenplatform. De KetnetBand LikeMe Sarah Bavo en GameKeepers.

Zeedijk 1 8380 Zeebrugge DDMMYYYY. De Ketnet Zomertour wordt dit jaar ongetwijfeld opnieuw één groot feest en is bovendien gratis. De rest van de zomer houdt de gratis Zomertour ook.

13 hours agozaterdag 09 juli 2022 1039 SINT-NIKLAAS. Na de teleurstelling van vandaag is er hard gewerkt om een oplossing te vinden voor de Ketnet Zomertour in Zeebrugge morgen 10 juli. Schrijf je in op de nieuwsbrief van de stad Tienen Privacyverklaring.

En ga in de selfiecorner op de foto met je favoriete artiesten. Mis ook de kans niet om met één van deze toppers op de foto te gaan. Kijk maar wat er gebeurt als onze vrienden van Ketnet het plein omtoveren in een festivalweide voor kinderen en met optredens van Sarah en Bavo Kaatje Kamiel en Victor Samson en Marie Nachtwacht Gamekeepers de Ketnetband en als afsluiter Like.

Kom mee dansen met likeme leer alle ketnetwrappers kennen en ga op de foto met Nachtwacht. Tussen 1400 en 1700 uur vinden er optredens plaats op het strand van Sarah Bavo Kaatje Kamiel Viktor GameKeepers Nachtwacht Samson Marie de KetnetBand en LikeMe. De Ketnet Zomertour wordt dit jaar ongetwijfeld opnieuw één groot feest en is bovendien gratis.

Ook de editie van morgen in Zeebrugge is nog niet zeker.


Anouk Maas Komend Seizoen In Goede Tijden Slechte Tijden Musicals Theater Prachtige Vrouwen Seizoenen Vrouw


Ketnet Zomertour Foto S Ketnet Zomertour Tienen Foto S


Tommie Christiaan Anouk Maas En William Spaaij Hair Fotoshoot Musicals Achter De Schermen


Ketnet Musical Kadanza Together Vlaanderen Studio 100 Tickets Musical Musicals Musica


Pin Van Leentje 3 Op Like Me Idool


Pin Van Tiany Vervoort Op D5r Mooie Serrie Televisieprogramma Beroemdheden Tieners


Pin Van Fauve Rogers Op Likeme


Ketnet Be Lanceert Mijn 5r De Plek Met Tips Voor Jouw Verhaal Online Tool Helpt Kinderen Met Hobbels In Het Leven Beroemde Mensen Kinderen Verhalen


Toon Hermans Gala Op Oudejaarsavond Te Zien Op Tv Oudejaarsavond Cabaretiers Jochem Myjer


Pommelien Thijs Caro Likeme Seizoenen Haar Draaien Actrice


Lotte De Clerck In 2022


Junior Musical Wat Vinden Jeremie En Emma Eigenlijk Van Elkaar Musical Kinderen Emma


Pin On D5r


Vince Dubois On Instagram Wat Is Het Magische Woord Idool


Liandra Sadzo Ketnet Zomertour In Tienen Was Super Thx Film Nieuws


Pin Op De Elfenheuvel D5r


Pin Op Nieuws


Lauren De Ruyck In The Best Of Musicals Musicals Theater Musicals


Pin Van Margot Op D5r Ketnet Beste Vrienden Kijken

You have just read the article entitled Ketnet Zomertour. You can also bookmark this page with the URL : https://rosaliaweilecpis.blogspot.com/2022/07/ketnet-zomertour.html

0 Response to "Ketnet Zomertour"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel